Veckans träning



Måndag: Körde kondition på gymmet och började med ett nytt upplägg. Tränade direkt efter jobbet och andningen ville inte riktigt fungera. Kunde inte ta ordentligt djupa andetag eller andas ut ordentligt. Vet inte riktigt vad det kan bero på...

Torsdag: Kondition även denna dag. Det gick lite bättre än förra gången, jag "tvingade" igång andningen så den var nästan som den ska vara. Kanske gick det lättare den här gången för att jag inte åt en halv banan innan träningen. Om det nu kan vara orsaken. Ska testa den kommande veckan och se om det är någon skillnad att äta något innan eller inte. Gick/joggade 1 minut snabbare på samma distans än måndagens träning.

Lördag: Trötta jag skippade gymmet och tog en powerwalk istället. Var skönt att vara ute i friska luften. Gjorde även lite styrka för magen hemma också för att väga upp utebliven gymtid.

Söndag: Idag var det dags för andra omgpngen cirkelträning hos en kompis. Gick superbra idag och vi höll på i ca 60 min. Hoppas på samma sak nästa helg.
Träning | |
Upp