Träning

Söndag (jogging), tisdag (jogging), onsdag (simning) och torsdag (jogging). Det är de dagar då jag tränat de senaste dagarna. Nu följer 2 stycken vilodagar och så är det jogging på söndag igen.

Det känns skönt att ha kommit över den där tröskeln som gör att man varken har lust, vill eller känner för att träna. Kanske att lusten och orken inte infinner sig ibland men viljan finns där och det är toppen. Snart går jag över tröskeln mellan tillfällig träning och träning som är en del av min vardag. Hoppas jag lyckas ta mig dit så att det inte blir något olyckligt stopp i min nuvarande träningssvit.

Jag måste bara få ordning på träningsschemat och vilodagarna också. För efter 3 dagars träning så är jag i princip helt slut i kroppen. Och så kan man ju inte ha det.
Träning | | Kommentera |

De senaste dagarna

Fredag. Jobbade, åkte till Napoli och åt världens största pizza med Sabina, åkte hem och sov en timma för att sedan bege mig till en boulehall för att spela med jobbet. Jag hamnade i samma lag som en Janne och vi gick och vann hela "turneringen", obesegrade till och med, det ni ;) Nu börjar jag nästan tro på mamma som säger att jag är bra på boule...

Lördag. Sovmorgon som inte blev så lång som jag hoppats. Vetifan vad jag gjorde resten av dagen men antar att det var att tömma datorn på saker och ting. Nu går den lika smort som ett nykastat bananskal... eller nåt.


Det är inte ofta vi är samlade hela gänget...

Söndag. Det var igår det. Joggingtur som gick väldans bra, bättre än jag trodde att den skulle och sen blev det söndagslunch hos mormor och morfar. Och tänka sig, min storebror kom hem till stan i några timmar (något som bara sker en gång om året (på julafton). Dock får jag fortsätta nöja mig med en gång om året då han inte kommer hem i jul).

Måndag. Idag med andra ord. Jobbade och för en gångs skull är vi i fas och jag är inte stressad. Efter jobbet tankade jag, bokade tid för däckskifte på bilen (är inte så bra på det själv nämligen) och undrade vad det skulle kosta att fixa en buckla på biltaket. Det var inte lite pengar det. Spenderade de första minutrarna hemma med att ringa försäkringsbolaget. Fick prata med en trevlig grabb som skickade ett mejl, som inte kommit än! Måste ha blivit något fel. Toppen...
Fotoalbum | | Kommentera |

Massa pengar och en joggingtur

Imorgon är det löning och jag behövde storhandla så jag tänkte vara smart och handla idag istället för imorgon för att slippa allt folk. Vilket jag gjorde. Handlade alltså, inte slippa allt folk, det var inte för mycket folk men det var mycket folk. Iallafall. Idag var dagen då jag äntligen fick storhandla. Har inte gjort det på flera månader för att jag inte behövt helt enkelt. Men idag gjorde jag det och det var kul! Mindre kul att det kostade mer än vanligt men det är ju sånt man får leva med liksom. Det blev ju mycket i kundvagnen iallafall.

Dessutom var det dagen med stort D idag. Efter en ganska lång tids sjukdom tog jag återigen på mig joggingskorna och joggade en runda i skogen. Jag tog det lugnt (vilket var bra för jag känner mig inte helt frisk ännu) och det var så skönt. Så på söndag blir det ut i spåret igen!

Och det var allt för idag gott folk. Roligt om du orkade läsa mitt babbel ända hit ner...
Träning, Övrigt | | Kommentera |
Upp