Oj oj oj...

... vilken underbar dag det har varit och då menar jag inte bara vädret!
Den började med att jag joggade intervaller ute på Råssnäsudden. Det gick både bra och dåligt men det kändes bra ändå. Sen var det bara att åka hem och klippa gräset, ta en dusch och möta upp mamma på stan för en lunch. Lite affärer blev det också och mamma handlade en topp och jag en klänning (!) och en topp jag också.

Efter det så tog jag cykeln ner till hamnen där jag mötte upp Anna. Vi parkerade cyklarna och gick en runda. Väl tillbaks i hamnen så köpte vi oss lite glass som vi glatt mumsade i oss. Sedan följde jag med Anna en bit innan jag vände cykeln och cyklade hemåt.

Just nu sitter jag och redigerar bilder och letar efter bilder att skicka in till en fototävling som Motala Kommun har, tror inte att jag vinner men man har ju ingen chans om man inte skickar in. Dessvärre så ska de vara inne senast 00:00 idag och som vanligt så är jag ute i god tid... aja, bäst att fortsätta med det. (Bjuder på en ihonebild från idag.)

Uppdatering: Hann inte ladda upp alla bilder i tid till tävlingen. Man kunde bara ladda upp en i taget så det tog längre tid än jag trodde. Men men, så är det när man är tidsoptimist...

Motala från nya bron.
Fotoalbum | | Kommentera |

Rhodos - Lindos - Del 1

Om jag inte missat några bilder att redigera så är det sista jag har att visa från Greklandsresan (förra året!) min och Jockes lilla utflykt till Lindos och Akropolisklippan.

Trots att Jocke var bakfull och inte mådde så bra så satte vi oss på en trång och alldeles för varm buss som skulle ta oss till Lindos. När vi kom fram följde vi efter folket till själva staden Lindos och väl inne i stan funderade vi på hur vi skulle ta oss upp till Akropolis. Vi visste att vi skulle gå upp för trappor men var de var någonstans visste vi inte. Så vi följde efter åsnorna och började att gå uppåt.Vi gick och gick utan mycket skugga att svalka oss i. Så med gassande sol över våra huvuden var det bara att traska på, ju längre vi gick desto finare utsikt fick vi.
Innan vi gick in i själva tempelruinen så klappade vi lite på katterna som fanns utanför.
Och det var del 1 av Lindos.
Rhodos 2013 | | Kommentera |

Vattnets kluckande vågorDet skulle vara så skönt att få ligga på en brygga vid en liten sjö med bara sig själv (och kanske en kompis) som sällskap. Att andas in den friska luften, höra fåglarna som kvittrar i skogen och känna vindens bris kittlas på huden. Att känna lugn och harmoni och bara vara.

Istället ska jag iväg på 51-års kalas snart med massa folk. Men det är ju skönt (och kul) det också!
Natur och stad, Övrigt | | En kommentar |
Upp