Mina bilder som tavlor

För rätt längesen så skrev Motala Kommun på deras facebook att de sökte efter höst och vinterbilder tagna i Motala av hobbyfotografer. Dessa bilder skulle få hänga på centralstationen och inne på turistbyrån.

Efter en stund beslutade jag mig för att skicka in och fick till svar att de ville använda sig av 2 av bilderna. Blev såklart jätteglad! Sedan blev det lite krångel med upplösningen på bilderna men de skickade iväg filerna till tryckeriet utifall det skulle funka. Sedan hörde jag inte något mer från dom och själv tänkte jag inte mer på det.

Däremot så låg tanken på att mina bilder kanske satt på en vägg någonstans en bit in i hjärnan och typ 2 månader senare tog jag mig till centralstationen för skojs skulle för att se om det hängde något där. Var det inte mina så skulle det ändå vara kul att se vilka bilder de hade valt.

Och vet ni vad?! Det hängde inte bara 2 bilder där som var mina utan 3 stycken! Helt sjukt.
Såhär ser det iallafall ut på centralstationen:


Den till vänster och de två till höger är de som är mina bilder. Minst 2 av dessa ska även finnas inne på turistbyrån men de har jag inte sett med egna ögon.


Här är originalbilderna:


Bryggan mittemot hopptornet i Råssnäs.Tagen i Fålehagen.Tagen vid Illersjön
Natur och stad, Övrigt | | En kommentar |

Bortförklaringar och undanflykter

Idag skulle jag börja mitt "nya" träningsschema... men så blev det ju inte.

Jag vill helst träna direkt efter jobbet annars är det till 99% säkert att jag inte tränar alls. Vilket är fallet idag.

Men det är inte den enda anledningen. Efter att bara ha sovit 3,5 timme inatt så bestämde jag mig för att ta en middagslur. Men det blev tv-tittande istället.

Fick för mig att gå ut och springa nu istället men kom på att det säkert fortfarande yrde snö i luften (gör inget iofs men just idag var det intervallträning och eftersom jag har svårt att springa när det är kallt skulle jag inte orka många meter.

Tänkte då dra till Actic men jag vill inte springa inne på ett löpband (tråkigt ju!).
Och så har jag fått tillfällig hosta nu eller något. Det "river" i halsen och utan en bra hals så är det inte så lätt att springa.

Och nu är det ju nästan för sent. Och så vill jag va i säng innan 21. Måste få sovrutiner. Och det är ju en dag imorgon också, varför träna idag när du kan göra det imorgon.

Ser ni. Bara massa bortförklaringar och undanflykter. Jag skulle sprungit direkt efter jobbet...
Träning | | Kommentera |

Mer fåglar

Det fanns inte bara stora papegojor på Nex utan även en sort som är lite mindre. Eller om det kanske bara är en fågel av något slag. Jag vet inte om jag ska vara ärlig. Söta men läskiga är de iaf.

Brasilien 2014, Djur | | Kommentera |
Upp