Midsommar part 1

Varning för många bilder


Midsommar 2015 spenderades i Göteborg och vi började med att besöka Trädgårdsföreningen där vi köpte oss material till en krans som man sedan fick binda ihop själv.Efter kransbindningen så gick vi in i Palmhuset och jag som gillar gröna växter var ju i himmelriket. Jag skulle inte tacka nej till att ha en sån djungel hemma! Och så ljuset där inne, alltså wow! Dock syns det inte så bra på bilderna då jag testat en ny sorts redigeringsteknik.
Efter Palmhuset kom Wicha och vi satte oss i gräset i närheten av där de gjorde midsommarstången i väntan på att det skulle dansas runt stången. Under tiden hörde man musik från en scen och efter en stund bjöds vi även på en dansuppvisning från något danssällskap.
Sedan var det dags för dagens höjdpunkt - dans runt stången. Vi blev hela sju organiserade ringar och vi höll på att dansa i runt 45 minuter. Såhär såg förresten jag ut i min krans. synd på att skärpan blev lite knasig bara.

Fotoalbum, GIF | | Kommentera |

Bra VS Dåligt

Bra: Gårdagen, allt gick lekande lätt på jobbet (typ) och det kändes varken stressigt eller som att vi inte skulle bli klara i tid till semestern. Det kändes bra med andra ord. Cyklade till ett nytt ställe och sprang för en gångs skull. Superkul var det också tror att hållet kom rätt snabbt men jag sprang på ändå.
Cyklade till Willys på vägen hem och hittade en sak som jag längtat efter länge nu. Sedan cyklade jag hem i regnet och det gjorde inget att jag blev blöt för det är ju bara vatten.

Dåligt: Idag, Varit sjukt trött hela dagen, pms:ig, allt på jobbet gick skit skit skit och jag vill verkligen inte jobba på lördag och inte jobba kväll nästa vecka. Vill ha semester. NU! Kommer dessutom hem till ett diskberg jag inte orkar ta tag i och en lägenhet som behöver städas. Och lite olika "måsten" som jag varken har energi eller entusiasm/inspiration till.

Vinnaren: Helt klart gårdagen.

Fotoalbum | | Kommentera |
Upp