munduko.blogg.se/arkiv

2009-08-25

Publicerad 2012-09-07 15:52:59 i 2009augusti,

Nu har jag sakta men säkert påbörjat mitt nya liv i Åsa och på internatet. Första dagen var rätt hektiskt med inflytt, nya platser, nya människor och massa information! Idag var det ännu mer information och fotodags. Som tur var det gruppkort den här gången till skillnad mot igår då vi tog kort en och en.
Inte såna där "professionella" kort utan det var två karlar med varsin kamera. De tog kort samtidigt så man visste inte riktigt i vilken kamera man skulle kolla. Får hoppas att det blev något kort där alla kollade in i samma kamera, haha.

Annat vi gjort idag förutom att ta kort och fått mer information är klassaktiviteter som de så fint kallar det. Vi blev indelade i grupper om 3 och fick intervjua varandra. Vi ska presentera varandra imorgon inför klassen och även sätta upp en lapp på väggen där lite information finns om oss och där kortet från igår kommer att sitta. Pinsamt värre men som tur är så kommer man ju inte att hamna på väggen själv.

Efter intervjuerna så lekte vi en namnlek. 32 namn (vi är 33 i klassen) är ganska svårt att komma ihåg (vi har en i klassen som vi kallar Kalle, hon är tjej, som kan allas namn). Leken var en bingolek. Vi fick ett papper med frågor på i olika rutor och så skulle man gå runt och fråga folk. Fick man ett ja-svar så fick man skriva i personens namn och när man fått en rad så hade man fått bingo.
När 5 stycken fått bingo så fick de tillsammans försöka säga alla andras namn. Så man lärde sig några namn till iaf.

Innan kvällsmaten så gick 20 personer från klassen ner till "centrum" för att kolla läget lite. Vi gick in på Ica men bara 3 av 20 handlade något så det kändes ju lite konstigt...
När vi kom hem så var det kvällsmat (trodde det var slut på "massätandet" när jag kom hem från Brasilien men inte då!) och sen satte oss en del i allrummet och spelade TP och pratade.

Här skulle det finnas kort på hur jag bor men tyvärr så fungerar inte adobe bridge eller photoshop på den här datorn så det blir inga bilder. Ledsen Sabina... Har min stationära här där programmen fungerar men jag glömde ena kabeln hemma så det blir inga bilder fören mamma har skickat den. Så tills dess får ni nöja er med en massa jädra text (ska försöka korta ner texten hädanefter).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela