USA - Las Vegas - hotellet

En morgon checkade vi ut från vårt motell där vi spenderat de 6 första nätterna i USA för nu var det dags att åka till Las Vegas. Vi hämtade upp Tommy och körde de (ca) 4 timmarna till Las Vegas där vi checkade in på Caesars Palace för de kommande två nätterna.

Det var lite jobbigt att dra väskorna på heltäckningsmattorna och inte blev det bättre av att man fick gå igenom hela hotellet och casinot för att komma till rummet, hotellet är väldigt stort med andra ord. Inte undra på då rummen är fördelade på fem byggnader...Det bästa på hotellet är ändå "gågatan" där det finns affärer och restauranger. Blev helt paff när jag såg taket! Det kändes som att man var utomhus men ändå inte. Jag minns inte om det var så lila som det är på bilderna eller om det bara var det på tidig förmiddag då bilderna togs.

Det blev inte så mycket spelande, inget alls i princip, då det lägsta beloppet vi såg var på 25 dollar. Och man vill ju inte slänga iväg 250 kr på 5 minuter liksom... Däremot tiggde jag till mig en dollar av Mattias och spelade på en av spelmaskinerna men det var inte så kul. Tog ca 2 sekunder så var det över ;p

Usa 2016 | |
Upp