En morgon i Santa Monica

Sista morgonen i Los Angeles satte jag klockan tidigt för att gå upp och fota soluppgången. Och som alltid så sover jag för länge så att jag missar höjdpunkten. Men jag tog mig ändå ut och ner till stranden för att fota litegrann och andas lite frisk luft innan resan hem skulle börja.


Till skillnad från andra gånger jag varit nere vid piren så var det denna morgon väldigt lite folk och det enda man hörde var lite skrik från fåglarna ibland. Så det var alltså jag, några andra "morgonpigga" fotografer, fåglarna och en och annan joggare.


När jag kände mig klar så gick jag tillbaka till hotellrummet och lade mig i sängen en stund till innan det var dags för oss att packa ihop, checka ut och äta frukost vid caféet som var granne med hotellet. Sedan åkte vi och lämnade tillbaka bilen, tog bussen till flygplatsen och satte oss på ett plan för att åka till Schiphol. Där fick vi vänta i rätt många timmar innan planet hem till Linköping skulle gå.


När vi landade i Linköping stod min bil och väntade på oss, det var väldigt konstigt att köra manuellt igen men vi kom hem hela och det var slutet på denna resa. Förhoppningsvis kommer jag att åka tillbaka till USA nästa år eller 2019 för en lite längre roadtrip i Kalifornien och delstaterna i närheten för jag känner att jag vill se mer.

Usa 2016 | |
Upp