munduko.blogg.se/arkiv

2009-09-02

Publicerad 2012-09-07 17:16:33 i 2009september,

Det finns massa saker som hänt som ska skrivas om och visas i form av bilder så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Tid till att "fixa" allt har jag inte heller. Och tar jag allt på samma gång så blir det så mycket på en gång för er stackare som tar sig tid att besöka min lilla blogg.
Och saker och ting händer hela tiden så den där högen som ska visas blir bara högre och högre.

Idag skulle Sofia helt plötsligt färga håret så Nanette gnugga in färgen medan Jonas var örontorkare. Så här såg det ut:


Och såhär blev resultatet:


Vill även passa på att tala om att jag har världens träningsvärk i både rygg och rumpa! Inte blev det bättre av kvällens promenad heller! Yuri, Linnea, Sandra, Emma, Johanna och jag gick på promenad som slutade med att vi gick i över en timma. Det resulterade i att vi var längre bort från skolan än vad vi trodde. Så vi gick på klipporna och på stranden för att komma tillbaka till skolan. Livsfarligt var det!

Varför jag har träningsvärk kan ni se på bilden nedan. Så här mycket har jag inte "tränat" i hela mitt liv! (har gått mer men det räknar vi inte med)Trots träningsvärk så var det en bra promenad med vilopaus på en lekplats. Det fanns 3 rutschkanor på en och samma lekplats. Ändå var den inte så stor. Små var de också fast det kanske är vi som blivit för stora? Fast jag gissar på både och... Vart ska jag åka imorn?
Bussen går ca 16:10 till Gekås, Ullared.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej