En lång helg

Den här helgen har nog varit den bästa på länge skulle jag tro. Ingen sjukdom, ingen tanke på jobbet och ingen övertid, hurra! Dessutom underbart väder och med solen framme hela dagen så kan det inte bli bättre. Den har känts så lång också, nästan som att det har gått en hel vecka istället för 2,5 dagar. Hoppas på en lika bra helg nästa helg men vi håller oss kvar lite i den här och ser vad jag gjort den här helgen.Jag började med att gå 45 minuter tidigare från jobbet i fredags för att luncha med farmor och sedan klippa av lite hår hos frisören. Mitt hår var väldigt långt och topparna slitna så jag trodde att minst 12-15 cm skulle klippas av. Men till min "glädje" så räckte det med 10 cm.

Efter frissan åkte jag hem en snabbis för att sedan åka till Ikea (har nog aldrig varit där så kort tid förut) och sedan in till Linköping centrum och gå på bio. Vi såg Cinderella (med svenskt tal! Trodde det skulle vara hemskt men det gick så länge man inte såg på någons mun när de talade), som var helt okej.I lördags besökte mamma och jag Motala Expo och smakade bl.a. på en gudomlig aioli tillsammans med en himmelskt god brödbit, mums! På kvällen köpte jag med mig kinamat hem till mamma och hennes sambo och kollade på Melodifestivalen. Och idag åkte jag till Östenssons och köpte den där gudomliga aiolin och en större, lika god, brödbit och åt till en minst lika god kycklingsallad.Idag var det även dags för premiärturen med de nya löpardojorna. Det gick som smort. Det var även andra (eller 3:e?) gången för i år som jag sprang utomhus (första gången var i januari) och första gången för i år som jag sprang ute i Råssnäs aka världens bästa ställe att springa på och andas in lite skogsluft. Trots lite kall vind så var det oerhört skönt och jag ser redan fram emot nästa gång!

Så det är vad jag gjort den här helgen. Vad har du hittat på?
Fotoalbum | | Kommentera |

Nex - Leoparder

Precis som pumorna så var leoparderna i små "burar" när vi kom dit. En del var glada, en del loja och en del lite arga men väldigt söta och majestätiska. De blev desto gladare när de fick komma ut i sina stora inhägnader. De ville både bli kliade/klappade och busade för fullt.

Varning för bildbomb!
Brasilien 2014, Djur | | Kommentera |

BrunchEfter att ha gått en promenad med mamma i lite mer än 45 minuter så åkte jag till Lidl för att handla lite frallor. De hade 2 buketter för 40kr och då jag hade bestämt mig för att lyxa till det med brunch idag så kunde jag ju lika gärna köpa lite blommor också, så det blev två stycken buketter med rosor.

Fick för mig att fota hela kalaset också och om man bortser från den lite halvkassa uppläggningen och det dåliga ljuset så märker man ju att bacon och äggröra inte alls gör sig bra på bild. Men gott är det och det är ju huvudsaken. Ångrar lite att jag inte skar upp lite melon också men var så hungrig så jag skippade det, orkade inte vänta på att skära upp melonen nämligen...

Stilleben | | Kommentera |
Upp