Roadtrippin'

Idag på förmiddagen åkte jag in till Linköping för att hänga hos Anna en stund. Vi började med en urgod lunch och Annas nya matbord med stolar är ju to die for! Inte nog att det är grymt snyggt, stolarna är även ursköna! Blev nästan lite avundsjuk när jag jämförde med mitt matbord (det i rummet) här hemma :)



Efter det började vi planera och boka boende inför vår roadtrip i Norge i sommar. så nu har vi boende på två olika platser bokade. Sen kanske man lägger till någon natt om vi känner för Det och om det finns något ledigt. Sen kanske vi sover en extra natt någonstans på vägen hem om vi inte orkar köra hela vägen. det ska liksom ta lite över 10 timmar att köra hem. Det kommer att bli jättebra det här. Bra och lite jobbigt med alla vandringsleder som vi troligtvis kommer att gå.



När vi suttit i några timmar med kartbok, telefon och dator så tog vi en promenad i en timma kring Kinda kanal och i år har jag verkligen förstått hur otroligt vackert Sverige är. Kanske blir en roadtrip i Sverige nästa sommar. Någon som är på?

Bilden nedan är inte från promenaden (som ni kanske märker) utan från bilfärden hem.

Fotoalbum | |
Upp